Home Feestjes Tortilla met gerookte zalm

Tortilla met gerookte zalm

by Hapjes.org
 

Tortilla met gerookte zalm is een heerlijk gerecht dat de hartige smaak van gerookte zalm combineert met de romigheid van eieren en aardappelen. Dit gerecht, dat zijn oorsprong vindt in de Spaanse keuken, bestaat uit een dikke omelet gemaakt van eieren, aardappelen, uien en soms knoflook. In dit geval wordt het verrijkt met plakjes gerookte zalm, waardoor het een luxueuze en smaakvolle twist krijgt.

De tortilla wordt meestal in de pan gebakken tot hij aan de onderkant goudbruin en knapperig is, waarna hij wordt omgedraaid en aan de andere kant wordt gebakken tot hij gaar is. Het resultaat is een sappige, vullende omelet met de heerlijke toevoeging van de gerookte zalm, die een delicate smaak en textuur toevoegt aan het gerecht.

Tortilla met gerookte zalm kan worden geserveerd als een stevig ontbijt, brunchgerecht of als lichte avondmaaltijd, vaak vergezeld van een frisse salade. De combinatie van de zachte eieren, de smeuïge aardappelen en de zachte gerookte zalm maakt dit gerecht tot een favoriet onder liefhebbers van zowel zalm als eiergerechten. Het is een heerlijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een smakelijke en voedzame maaltijd.

Eet smakelijk!

bron image: http://yentlcookedwithlove.blogspot.nl/2012/10/tortilla-met-gerookte-zalm.html

You may also like